Angelo4ek666
( off
)
(
00:02 14-05-2008
)
Коли близько 300 років тому вчені винайшли мікроскоп і стали вивчати, що відбувається всередині клітки, процеси подвоєння та розподілу хромосом викликали в них приголомшуючу реакцію: "Як таке може бути, якщо б все це не було передбачено Всевишнім?!"
Angelo4ek666
( off
)
(
00:02 14-05-2008
)
"Дійсно, - додав А.Акімов, - якщо говорити про те, що людина з\'явилася на Землі в результаті еволюції, то з урахуванням частоти мутацій і швидкості біохімічних процесів для створення людини з первинних кліток знадобилося б часу багато більше, ніж вік самої Вселеної".
Angelo4ek666
( off
)
(
00:03 14-05-2008
)
Крім того, продовжив він, минулого виконані розрахунки, що показали, що кількість квантових елементів в обсязі радіоспостереження Всесвіту не може бути менше ніж 10155 і вона не може не володіти сверхразумом.
"Якщо все це єдина система, те, розглядаючи її як комп\'ютер, запитаємо: а що ж не під силу обчислювальній системі з такою кількістю елементів?
[deleted]
( off
)
(
00:03 14-05-2008
)
Цитата: Angelo4ek666
Rooller, ты меня совсем запутал. То говоришь что веришь в это,то говоришь,что такое утверждение глупое )
Я говорил о том что человек создал бога как и любого другого персонажа сказок. Все что есть мир это всего лишь то что человек себе представляет.
Angelo4ek666
( off
)
(
00:04 14-05-2008
)
Це ж необмежені можливості, більше самого наверненого і сучасного комп\'ютера в непорівнянне число разів!" - підкреслив учений.
На його думку, те, що різними філософами називалося Всесвітнім Розумом, Абсолютом, -це і є надпотужна система, що ототожнюється в нас із потенційними можливостями Всевишнього.
Angelo4ek666
( off
)
(
00:04 14-05-2008
)
"Це, - вважає А.Акімов, - не суперечить основним положенням Біблії. Там, зокрема, говориться, що Бог всюдисущ, він присутній завжди й скрізь. Ми бачимо, що це так: Господь має необмежені можливості впливу на все, що відбувається".
А.Акімов хрестився в 55-літньому віці. "Ви повірили в Бога?" -запитав його священик, коли він прийшов у церкву. "Ні, я просто зрозумів, що його не може не бути!" - відповів вчений
Angelo4ek666
( off
)
(
00:06 14-05-2008
)
Эх :) у меня все :) я просто показала два противоположных мнения,почитав их можно изменить свою точку зрения. В какое русло?-решать вам :)
[deleted]
( off
)
(
00:23 14-05-2008
)
Цитата: Angelo4ek666
Эх :) у меня все :) я просто показала два противоположных мнения,почитав их можно изменить свою точку зрения. В какое русло?-решать вам :)
Спасибо второе было особо понятно для меня:(
Regis_Godefroy
( off
)
(
00:27 14-05-2008
)
Angelo4ek666, а мне притча про Будду понравилась больше всего.а эти ученые следуют принцыпу:Никогда не говори неправду и всю правду никогда не говори.
Angelo4ek666
( off
)
(
08:34 14-05-2008
)
Цитата: Regis_Godefroy
Angelo4ek666, а мне притча про Будду понравилась больше всего.а эти ученые следуют принцыпу:Никогда не говори неправду и всю правду никогда не говори.
Мне тоже. Там еще парочку было,но я их почитала чет не то. А эта более доходчивая и читать интересно ;)