Войти на сайт ( )
[Вход] [Регистрация]
Музыка » Общее по музыке » Новости из мира музыки [Жек@]
[Обновить]
[ Ответить ]
[Добавить в закладки]
Страница: 1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 348, 349, 350
Екстремалка ( off )
( 16:44 11-09-2009 )
Вера Брежнева: «Я хочу мальчика!»
Не успела экс-«Виа Гра» выйти в свет в голубом платье свободного кроя, как пронырливые хроникеры в погоне за сенсацией сразу сделали вывод: «Брежнева беременна!» С таким усердием в последнее время СМИ обсуждали разве что семейную драму Кристины Орбакайте и Руслана Байсарова, отмечает газета «Новая».

Екстремалка ( off )
( 16:45 11-09-2009 )
А если учесть, что интересное положение певице приписывали за последние годы как минимум раз десять, относиться к этим разговорам стоит очень осторожно. Хотя сама Вера не раз говорила, что не против второго ребенка, а ее восьмилетняя дочка Сонечка уже давно настойчиво просит сестричку. Так что все может быть.

Екстремалка ( off )
( 16:46 11-09-2009 )
Хотя, судя по тому, как скрывает Брежнева подробности своей частной жизни, даже если это окажется правдой, глянцевым журналам вряд ли удастся уговорить певицу на первую фотосессию с новорожденным.
— Я очень хочу мальчика! — как-то призналась Вера. — Но ничего в нашей жизни не происходит случайно, поэтому во всем я полагаюсь на Бога, кого он пошлет — буду рада. Я не тот человек, который все программирует и четко знает, когда родить первого, а когда второго.

Екстремалка ( off )
( 16:59 11-09-2009 )
Ані Лорак виступить на розігріві у Анастейші.
Українська співачка Ані Лорак виступить 13 вересня в київському Палаці спорту на розігріві у Анастейші. Про попередньою домовленістю з українською зіркою Євробачення повідомляють організатори київського концерту Анастейші.

Екстремалка ( off )
Зазначимо, що Ані Лорак повинна була восени 2008 р. співати на розігріві під час київського концерту Крістіни Агілери, проте через конфлікт з менеджментом американської співачки виступ українки було скасовано і замість Ані Лорак запрошені Потап і Настя Каменських.

Екстремалка ( off )
Проте, як запевняють організатори концерту Анастейші, цього разу ніяких проблем виникнути не повинно.

Для Ані Лорак цей виступ стане одним з перших після весілля з Муратом Налчаджіоглу.

Екстремалка ( off )
Всесвітньо відома американська співачка Anastacia (Анастейша) виступить 13 вересня 2009 вперше в Києві в Палаці спорту. Концерт відбудеться в рамках світового туру на підтримку нового альбому Heavy Rotation. Саундчек Анастейші може зайняти до 2 годин.

Екстремалка ( off )
( 17:02 11-09-2009 )
Через місяць після весілля Ані Лорак зняла обручку
15 серпня співачка Ані Лорак розписалася зі своїм коханим Муратом Налкакіоглу в Центральному рагсі Києва. 23 числа молоді відгуляли розкішне весілля на березі Середземного моря в готелі «Адам і Єва» (Анталья, Туреччина).
А вже 6 вересня Ані Лорак зняла обручку, яку так старанно для неї готував коханий.

Екстремалка ( off )
( 17:05 11-09-2009 )
Недільним вечором папараці спіймали Ані Лорак. Вона поспішала на роботу у супроводі новоспеченого чоловіка і вірного помічника - Діми. На Лорак були одягнені драні джинси, проста світла майка, сіра смугаста кофта і традиційно високі підбори. Під ручку її вів Мурат в схожих джинсах з дірками. Проте порушував сімейну ідилію той факт, що на безіменному пальчику правої руки Кароліни не було розкішної обручки.

Екстремалка ( off )
( 17:08 11-09-2009 )
Відтоді, як Мурат надів на безіменний палець Кароліні колечко, воно красувалося на потрібному місці. Між тим, чоловік співачки свою обручку носить не знімаючи.До речі, обручки мають бути для молодят дуже дорогі. Ескізи своїх обручалок Лорак і Мурат малювали разом. Потім ходили до київських ювелірів, щоб вони утілили фантазію закоханих. До речі, ці ж майстри на замовлення робили і колечко, яке Мурат подарував Кароліні, роблячи пропозицію руки і серця

Далее »
« Назад
Страница: 1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 348, 349, 350
[ Ответить ]
[Обновить]
[Добавить в закладки]
Музыка » Общее по музыке » Новости из мира музыки [Жек@]
На главную
© m.sasisa.cc