Екстремалка
( off
)
(
15:56 06-07-2009
)
Ви іноді доволі суворо висловлюєтеся про деяких наших артистів, а кого все ж таки поважаєте?
Ніну Матвієнко. І досить… Вона співає серцем. А якщо ви знову про Лободу, то… Так, вважаю великим «достоїнством» розвести ноги на столі й кричати при цьому: «Be My Valentine».
Екстремалка
( off
)
(
15:57 06-07-2009
)
Тому мені з нею розмовляти і спілкуватися ні про що, ми абсолютно різні люди, вона бере силіконом, а я співаю про матір. У Москві, коли тільки розпочалося голосування, я підійшла до української команди і сказала: «Світлано, Алане, не переживайте, все буде гаразд!». Вона різко відвернулася від мене, нічого навіть не побажала. А коли була українська вечірка, всі перепитували у Світлани, чому, мовляв, не запросила Приходько?
Екстремалка
( off
)
(
)
А вона відповіла: «На моїй вечірці будуть лише відомі люди». До того ж, вважаю, Лобода зганьбила український прапор, написавши на ньому: «Anticrisis girl». Це вкрай принизливо. І, очевидно, після її виступу вийшов закон, який забороняє такі дії. Антикриза не вдалася. Лобода ніколи не спатиме спокійно, адже знатиме, що вона – «піді мною». У мене 11-те місце, а у неї – 12-те.
Екстремалка
( off
)
(
)
А де ви сьогодні живете в Києві?
Не люблю тривалий час перебувати на одному місці. Постійно щось змінюю. За мною залишилася московська квартира, але мені поки що туди повертатися не хочеться. Від Москви я взагалі дуже стомилася. Люблю Росію за те, що ця країна надала мені можливість розпочати свій творчий шлях.
[ред.
Екстремалка
06-07-2009 в 15:57] Екстремалка
( off
)
(
15:58 06-07-2009
)
Євробачення – не єдиний конкурс, попереду – «Нова хвиля». Не думали про те, що можна було б і туди поїхати?
На «Новій хвилі» я явно посяду 20 місце. У мене є мета – виступити наступного року на Євробаченні від України.
Екстремалка
( off
)
(
)
Ви до майбутнього туру змінили образ?
Так, разом із волоссям «зрізала» негатив. Хочу людям подарувати все найкраще. Шоу я можу влаштувати сама, адже співаю завжди вживу.
Екстремалка
( off
)
(
)
Планів у мене безліч. Хочу зайнятися своєю лінією одягу. Шитиму тільки для себе. Мені не подобається, коли всі ходять в однакових сукнях, а потім порівнюють – на кому краще сидить. Ще в майбутньому хочу відкрити свій ресторан. Наприклад, «Поварешка Настюшка» або «АП».
Екстремалка
( off
)
(
)
Там буде та кухня, яка подобається мені. Це й українські, й італійські, і грузинські страви. Узагалі, люблю поїсти, я – гурман. Щоправда, потім доводиться ходити в зал і сидіти на дієтах. Ще хочу вийти заміж, народити сина, якого назву Лука. Але жодному журналісту не скажу, коли у мене весілля.
Екстремалка
( off
)
(
)
Як можете описати свого глядача-слухача?
Аудиторія на моїх концертах різна. Від дітей до людей поважного віку. Ми нещодавно дізналися, що пісня «Мамо» – на першому місці в хіт-параді «Золотого грамофона». А це свідчить про те, що народ любить і голосує за нас. Навіть багато батьків, які не звертали уваги на своїх дітей, після цієї пісні замислилися. Вона стала соціальною композицією, а не просто «шоу».
Екстремалка
( off
)
(
18:55 06-07-2009
)
Группа «Горячий шоколад» заболела звездной болезнью
В жизни случается немало чудес. Участницы группы «Горячий Шоколад» в очередной раз убедились в этом.