Войти на сайт ( )
[Вход] [Регистрация]
Музыка » Общее по музыке » Новости из мира музыки [Жек@]
[Обновить]
[ Ответить ]
[Добавить в закладки]
Страница: 1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 348, 349, 350
Екстремалка ( off )
( 15:52 06-07-2009 )
Чи були присутніми в «Олімпійському» ваші рідні?
Ні, звичайно. Я попросила всіх залишитися вдома. Адже по телевізору це виглядає цікавіше. Там була лише моя найкраща подруга Емма.

Екстремалка ( off )
( 15:52 06-07-2009 )
У вас залишились якісь зобов’язання перед Першим російським каналом?
Так, у мене з ними контракт. Але зараз головне – Україна. Такої палкої підтримки, як, наприклад, у Львові, я не очікувала. Те ж саме – у Тернополі. Дуже вдячна Вірменії за 12 балів. Ця країна тепер назавжди в моєму серці! І ще… Величезне «спасибі» композитору Злотнику – за «0» балів, співачці Розенфельд – за «0» балів.

Екстремалка ( off )
( 15:53 06-07-2009 )
Заздрість – погане почуття. Якщо я талановитіша, ніж вони, то це не означає, що мені треба ставити «0» балів. Будьте вище, поставте більше! Головне – народ! Він мене любить. У будь-якому разі, я все роблю чесно. Я – відкрита людина. За це я надзвичайно вдячна своїй мамі, продюсерам і друзям.

Екстремалка ( off )
( 15:53 06-07-2009 )
Кажуть, під час Євробачення вас підтримував відомий психолог – Андрій Курпатов. Це правда?
Так, на Євробаченні він був поруч зі мною постійно. Напевно, завдяки цьому в мене і з нервами було все гаразд, і після конкурсу «дах не поїхав».

Екстремалка ( off )
( 15:54 06-07-2009 )
Навіть таке буває?
Погляньте на Лободу. Вона вже цар, Бог і імператор! Ось ці всі заяви про те, що «я їду від України на Євробачення наступного року»…
А Андрій Володимирович Курпатов особисто за руку мене виводив на сцену. І постійно був поруч. Коли я дізналась про 11-те місце, трималась до кінця. А в ліфті «Олімпійського» присіла навпочіпки – і почала плакати.
[ред. Екстремалка 06-07-2009 в 15:54]

Екстремалка ( off )
І так голосно. Зізнаюсь відверто, засмутилася... Курпатов обійняв мене і заспокоїв. Я відчувала, наскільки це було щиро. Потім витерла сльози, подумала: немає причини для смутку – на якому місці Патрісія Каас, Діта фон Тіз, Ендрю Ллойд Вебер? Пісня Патрісії Каас стала хітом у Європі, хоча на Євробаченні вона й посіла лише восьме місце. І скажіть, чого мені плакати? Я повернулася додому, побачила рідних. У мене в житті все чудово, є кохана людина.

Екстремалка ( off )
Тобто ваше серце наразі не вільне?
Так. Однак зараз – творча робота, студія, постійні репетиції. Треба викладатися на всі 100%.

Екстремалка ( off )
( 15:55 06-07-2009 )
Відомо, що ваш брат Назар пише вірші, чи не хочете зробити спільний проект?
У моєму репертуарі буде пісня «Кохала», до якої Назар написав вірші, а я – музику. Костянтин Меладзе цей матеріал затвердив, зробив аранжування. Співатиму її на концертах під час туру.

Екстремалка ( off )
Насте, як ви думаєте, у вас є вороги?
У Києві? Звісно ж, є. Як же без них? Ось Роман Недзельський – номер один. Ще Лобода мене дуже «любить». Також Володимир Бебешко. Вороги є у кожної людини. Але я живу за правилом: тримай друзів при собі – і ворогів утримаєш. Напевно, нецікаво жити, якщо ні з ким воювати й доводити свою правоту.

Екстремалка ( off )
До того ж, вони загартовують волю. Але людей, які мене люблять, упевнена, набагато більше – їх мільйони. Тому ці «вороги» відходять самі – на другий план. Стриманість – запорука успіху, і завжди варто бути вище. Просто слід сказати ворогові, що ти його любиш, – це його уб’є.

Далее »
« Назад
Страница: 1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 348, 349, 350
[ Ответить ]
[Обновить]
[Добавить в закладки]
Музыка » Общее по музыке » Новости из мира музыки [Жек@]
На главную
© m.sasisa.cc