Войти на сайт ( )
[Вход] [Регистрация]
Музыка » Общее по музыке » Новости из мира музыки [Жек@]
[Обновить]
[ Ответить ]
[Добавить в закладки]
Страница: 1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 348, 349, 350
Екстремалка ( off )
( 15:48 06-07-2009 )
Також Настя розповіла, як її підтримував на Євробаченні лікар Курпатов, як оцінив її номер Костянтин Ернст, чи триватиме співпраця з Костянтином Меладзе, а також про український прапор і Лободу.

Екстремалка ( off )
( 15:49 06-07-2009 )
Ваш майбутній, доволі масштабний всеукраїнський тур – це для вас уперше?
Так, починаю тур із Полтави, потім будуть Харків, Луганськ, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Запоріжжя, Донецьк, Сімферополь… Загалом проведемо 50 концертів.

Екстремалка ( off )
Це – уклін людям, усій Україні, яка дала мені 12 балів на Євробаченні. Усім тим, хто за мене вболівав. Тур триватиме впродовж трьох літніх місяців. Виступатиму з Марком Тішманом – учасником нинішніх «Двох зірок». У програмі – близько 15 моїх пісень.

Екстремалка ( off )
А на якому етапі переговори з переможцем Євробачення-2009 Олександром Рибаком?
Хочу запросити Олександра на концерт, який має відбутися в липні в Києві, поки що переговори тривають. У нього багато зобов’язань після перемоги. Тому спочатку обумовлювали одні дати, а зараз чекаємо чіткого підтвердження на інші. Але бажання виступити в Києві у нього є.

Екстремалка ( off )
( 15:50 06-07-2009 )
Чи приділятиме вам зараз увагу ваш продюсер Костянтин Меладзе, адже він став ще й музичним продюсером «Фабрики зірок» на Новому каналі?
Улітку проходитиме тур. А «Фабрика» – в листопаді. Звісно, мені цікаво подивитися на молодих, адже я сама була серед них. Ми вже обговорювали цю тему. Думаю, все буде гаразд і нічого не зміниться. Адже я теж доволі ревно ставлюся до цього.

Екстремалка ( off )
Які плітки були про вас у ЗМІ або деінде, пов’язані з Євробаченням?
Було багато пліток. Остання – роман із Дмитром Шепєлєвим. Багатьох чомусь це хвилює. Ми просто товаришуємо, у нас партнерські стосунки. Я його поважаю, дуже вдячна за підтримку. Коли я виступала в «Євродомі», а він був там ведучим, усі чомусь вирішили, що у нас роман. Нісенітниця!

Екстремалка ( off )
Чи змінився ваш характер у зв’язку зі скандальними перипетіями Євробачення?
Звісно, характер загартувався. Пригадую, якою я була раніше, років зо три тому. Різниця відчутна. Я поринула в шоу-бізнес, стала і злішою, й агресивнішою. Усього потроху. Цей досвід безслідно не минає – людина міняється. Але я намагаюсь цим не перейматися, а бути такою, яка є. Адже саме завдяки тій, колишній Насті я й досягла чогось. Загалом, на зоряну хворобу не страждатиму.

Екстремалка ( off )
( 15:51 06-07-2009 )
Що після Євробачення вам сказав Костянтин Ернст? Йому сподобався виступ?
Костянтину Львовичу сподобався мій номер. Це чесно. Він мене навіть похвалив. Адже ясно, що після першого місця Білана Росія не повинна була перемогти. За своє 11-те я не переживаю. По-перше, мене побачила публіка. По-друге, у мене стало більше прихильників. А місця? Це не головне.

Екстремалка ( off )
( 15:51 06-07-2009 )
Ви самі як оцінюєте свій номер? Були недоліки?
Мені, якщо відверто, не сподобалися зачіска й макіяж. Але я не можу судити з професійного погляду, оскільки на цьому не розуміюсь. Однак усе, що відбувалось, – лише на краще.

Екстремалка ( off )
( 15:52 06-07-2009 )
А ідея зі старінням вам сподобалась?
О-о, над цим ретельно працювали. Ролик знімали впродовж майже 16 годин. І мені сподобався мій образ у 85 років. Не кожна жінка має можливість «побачити» себе в старості. Думаю, з мене вийде дуже агресивна бабуся! Ганятиму голубів у дворі. Тому й вирішила: ніколи не робитиму пластичних операцій. До того ж, я схожа на свою прабабусю.

Далее »
« Назад
Страница: 1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 348, 349, 350
[ Ответить ]
[Обновить]
[Добавить в закладки]
Музыка » Общее по музыке » Новости из мира музыки [Жек@]
На главную
© m.sasisa.cc