Екстремалка
( off
)
(
19:19 03-07-2009
)
Дантес. Якщо чесно, то Наташа у нас як у проект, який продаватиметься, не надто вірила. Виграні на “Фабриці” гроші стали нашим стартовим капіталом, з яким ми прийшли до Наташі як продюсера. А коли під час спільного туру вона побачила нашу популярність, її це зачепило і зворушило.
Екстремалка
( off
)
(
19:20 03-07-2009
)
Олійник. Ми нічого не розуміли в шоу-бізнесі – що, куди, кому? Забрали б ми ті гроші собі, і що? Потратили б - і все. А Наташа пояснила нам, скільки на що треба витрачати: стільки на кліп, скільки на запис пісень... Ще один плюс, який нам дали ці гроші, – ми купили собі все, що хотіли. Побалували себе. Купили ноутбуки, чайники, фени... Придбали дорогий одяг, прикраси...
Екстремалка
( off
)
(
19:21 03-07-2009
)
Облаштували квартиру, яку нам винайняли. Потрапивши «на волю», гуляли де хотіли. Ніхто з інших учасників не міг собі такого дозволити.
- Конкуренцію між колишніми “фабрикантами” відчуваєте?
[ред.
Екстремалка
03-07-2009 в 19:22] Екстремалка
( off
)
(
19:23 03-07-2009
)
Олійник. Та ні. Ми у продюсерському центрі як одна сім’я. Окрім нас, там ще є Ліна, Реґіна, Лєна, Аліса з REAL O, Боря (Борис Апрєль. – О.З.), Макс Барських. Дарвін заходить. Це ті люди, з якими ми тісно спілкуємося. З іншими учасниками не бачимося. Вони роз’їхалися, у них інше життя.
Екстремалка
( off
)
(
19:25 03-07-2009
)
Дантес. Дехто з колишніх “фабрикантів” починає не дуже добре поводитися стосовно нас і проекту. Звісно, ми стартонули значно швидше і пішли значно далі, ніж вони. Й тепер багато з них кажуть: “Розповімо всю правду про “Фабрику зірок”, про Наташу Могилевську”. Це називається заздрістю. Прикро, що вони обливають нас брудом.
Екстремалка
( off
)
(
19:26 03-07-2009
)
- І хто ж ці “заздрісні” “фабриканти”?
Дантес. Творчу діяльність якось продовжують Кара Кай, Настя Востокова, Кіра Шайтанова, Мухіна. За умовами контракту, вони не мають права виступати під такими іменами. Наташа закриває на це очі, не чіпає їх. А вони нахабно цим користуються
Екстремалка
( off
)
(
19:26 03-07-2009
)
-Не ображаєтесь, що ви переможці “Фабрики”, а Борис Апрєль вважається популярнішим через свою епатажність?
Дантес. Може, і вважається, бо у Борі - активні прихильники. Їм 8-12 років, тож верещать і бігають вони більше за всіх. Але якщо брати REAL O, вони популярніші, ніж Боря, і коштують значно дорожче за нього. Їхні шанувальники не бігатимуть за дівчатками, не верещатимуть їм вслід і не писатимуть на автобусі маркером “REAL’O, я люблю тебе!”.
Екстремалка
( off
)
(
19:27 03-07-2009
)
Так само смішно було б, якби якась доросла жінка писала “Дантес, я люблю тебе!”. У нас середня слухацька аудиторія - від 16 до 30 років. У дівчаток - така ж, може, трішки старша.
- Дантес, ходять чутки, що ти зустрічаєшся з Алісою Тарабаровою?
Екстремалка
( off
)
(
19:27 03-07-2009
)
Дантес. Хто вам таке сказав? Вона - моя близька подруга, але не більше. Я - вільний. Аліса, Ліна, Реґіна, Лєна – мені як сестри, я за них горло порву. А чуток завжди багато. Дивуюся, чому досі нема пліток, що ми з Вадиком - геї. Співаємо в дуеті, живемо разом... Але слава Богу. Значить, те, що ми нормальні чоловіки і любимо жінок, не викликає жодних сумнівів.
Екстремалка
( off
)
(
19:28 03-07-2009
)
-Часто продюсери співаків закликають своїх підопічних не афішувати особистого життя, щоб не втрачати прихильниць...
Дантес. Так. Коли співаки оголошують про своїх обраниць, це піар-хід на короткий час, а потім вони зникають. Прихильницям нема за що боротися. А коли немає ясності, тоді все працює.