Войти на сайт ( )
[Вход] [Регистрация]
Музыка » Общее по музыке » Новости из мира музыки [Жек@]
[Обновить]
[ Ответить ]
[Добавить в закладки]
Страница: 1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 348, 349, 350
Екстремалка ( off )
( 19:27 30-06-2009 )
Я ціную стриманість, розум, гарні манери", - попередила потенційних претендентів на свої руку та серце Даша, пише "Блік". За словами Астаф‘євої, для неї важливо, аби чоловік лишався самим собою, не корчив із себе незрозуміло що. А так - і за бідного 24-річна Даша заміж ладна йти.

Екстремалка ( off )
( 19:27 30-06-2009 )
"Звісно, для мене це не має жодного значення! Головне - кохання! А воно непідвласне жодним грошам", - каже артистка роздягального жанру.
А ще чорнявка не проти, аби чоловік міг підмінити її на кухні. І за це вона зуміє йому віддячити.
"Я хочу чоловіка, який зміг би мене підстрахувати. А готувати я й сама непогано вмію. Обіцяю, що мій чоловік буде завжди ситим", - запевнила красуня.

Екстремалка ( off )
( 19:29 30-06-2009 )
Водночас на бренди на своєму обранці Дар‘я не заглядалася б. Каже, це не має особливого значення: "Я не люблю, коли люди ганяються за модними брендами. Головне, щоб людина мала внутрішнє почуття смаку і стилю". Зрозуміла, сексуальна сторона стосунків для співачки також важить не мало.

Екстремалка ( off )
( 19:29 30-06-2009 )
Для мене секс важливий, але з віком я переконуюся у тому, що це далеко не найголовніше. Відповідальність, турбота і щирість - от три ключових слова у взаєминах", - підкреслює вона.
І якщо все, що Даші потрібно від чоловіка, вона у ньому знайде, то начувайтеся - є всі шанси, що з‘явиться іще одна багатодітна сім‘я. Так, на питання, скільки Даша хоче дітей, вона відповіла:
"Скільки Бог дасть! Я проти абортів".

Екстремалка ( off )
( 19:30 30-06-2009 )
Брітні Спірс готова до заручин!
Американська співачка Брітні Спірс продемонструвала свою обручку, тим самим підтвердивши чутки про заручини зі своїм новим бойфрендом, Джейсоном Тревіком. Одягнена в майку жовтого кольору і джинсові шорти, вона вийшла на прогулянку під руку з своїм коханим. 27-річна поп-зірка сяяла від щастя і показувала фоторепортерам перстень з великим діамантом.

Екстремалка ( off )
( 19:31 30-06-2009 )
Як відомо, Брітні знайшла свою любов на роботі, вийшов класичний службовий роман: співачка і її агент. Пара зустрічається вже декілька місяців, пише Daily Mail. Вперше вони з'явилися разом на вечірці дизайнера Крістіана Одігье в травні цього року.

Екстремалка ( off )
( 19:32 30-06-2009 )
Колдун стал «Богом»
На днях в Петербурге состоялась церемония вручения музыкальной премии в области радиовещания «Бог эфира». Дмитрий Колдун победил в номинации «Радиохит-исполнитель» с балладой «Царевна».

Екстремалка ( off )
В этот вечер под крышей Ледового дворца собралось множество популярнейших артистов: «Serebro», «ВИА ГРА», Елена Терлеева, Дмитрий Колдун, Стас Пьеха, Иракли, «Чи-Ли», Серега, «Банд’Эрос». И по итогам голосования компетентного жюри дипломы и бронзовые статуэтки вручены определившимся лауреатам. Дмитрий Колдун удостоился звания «Бог эфира» победив в номинации «Радиохит–исполнитель» с балладой о любви «Царевна».

Екстремалка ( off )
«Я очень рад был получить эту премию, – признается Дмитрий. - Тем более она ценна, ведь соперники в этой номинации у меня были сильные - Иракли и Стас Пьеха с настоящими хитами. Всем, кто проголосовал за меня и мою песню хочу сказать огромное спасибо!»

Екстремалка ( off )
( 19:33 30-06-2009 )
Солистку «Тутси» раздели
На днях у солистки группы «Тутси» Марии Вебер украли из гримерки дорогую дизайнерскую куртку из коллекции Надежды Славиной.

Далее »
« Назад
Страница: 1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 348, 349, 350
[ Ответить ]
[Обновить]
[Добавить в закладки]
Музыка » Общее по музыке » Новости из мира музыки [Жек@]
На главную
© m.sasisa.cc