Ребекка
( off
)
* (
00:22 27-06-2009
)
Третью версию смерти певца высказал его адвокат. По его мнению, гибель короля поп-музыки могла стать следствием давления, которое оказывало на певца обязательство выступить в июле на многомиллионной концертной площадке в Лондоне, пишет британская газета Evening Standard. Если верить его словам, в гибели Джексона виноваты "посредники", вынудившие певца переносить чрезмерные физические нагрузки в рамках подготовки к юбилейному концерту.
[цит] Екстремалка
( off
)
* (
19:38 27-06-2009
)
Каменських обере чоловіка за формою нігтів, а не гаманця
Співачка Настя Каменських - найпривабливіша частина дуету Потапа і Насті Каменських. Однак цей скарб може незабаром потрапити лише в одні чоловічі руки. Так, хоча дівчині всього лише 22 роки, вона вже серйозно задумується про шлюб.
[цит] Екстремалка
( off
)
* (
19:39 27-06-2009
)
"На даний момент це питання для мене дуже актуальне. Так, я часто розмірковую про заміжжя і про створення сім‘ї. Думаю, що це властиво всім дівчатам мого віку", - каже Настя "Бліку". Причому, на відміну від таких потенційних наречених, як Яна Клочкова чи Інна Цимбалюк, ця співачка за багатством майбутнього чоловіка не женеться.
[цит] Екстремалка
( off
)
* (
19:40 27-06-2009
)
І хоча Каменських більше до вподоби брюнети, вона впевнена, що сексуальність чоловіка залежить не від кольору волосся або очей, а від внутрішнього світу та душі. Тим не менше, один пунктик у Наст є. Бо в першу чергу при знайомстві із представником протилежної статі вона звертає увагу нігті: "Не знаю чому, але для мене дуже важлива форма нігтів. Причому як на руках, так і на ногах.
[цит] Екстремалка
( off
)
* (
19:41 27-06-2009
)
Я не можу спеціально визначити, якою повинна бути ця форма. Мені важливо, щоб спілкування було цікавим. Це може відбутися тільки коли люди підходять одне одному", - поділилася Настя.
Та й у яких брендах буде вишивати її майбутній обранець для молодої пишнотілої артистки неважливо - головне, каже, щоб костюмчик сидів красиво.
[цит] Екстремалка
( off
)
* (
19:42 27-06-2009
)
А от на цивільний шлюб Каменських не погодиться... "Я не можу засуджувати цивільний шлюб, але для себе не хочу такого. Я розумію, що штамп у паспорті для справжнього кохання рівно нічого не означає, але однаково мені потрібне красиве весілля, біла сукня", - пояснює Настя. Зустріти ж щастя під іменем Настя Каменських її потенційний жених може в якомусь гарному парку - співачка любить там гуляти.
[цит] Екстремалка
( off
)
* (
19:42 27-06-2009
)
Щоправда, не факт, що співачка погодиться на знайомство: "Ніде не знайомлюся. Хочу, щоб моя love-story виникла спонтанно і неординарно... Сподіваюся, що прекрасна випадковість з'єднає мене з другою половинкою". А ще Каменських згадала, як колись на День святого Валентина їй прокричали слова "Я кохаю тебе!" на всю Червону площу в Москві. "Це божевілля, у гарному сенсі слова, мене дуже зачепило", - зізнається дівчина.
[цит] Екстремалка
( off
)
* (
19:43 27-06-2009
)
Нагадаємо, Каменських публіку своїми романами не тішить. Щоправда, їй колись приписували й інтрижку із напарником по дуету репером Потапом. А також жовта преса "закохувала" Настю у російського гумориста і актора Гаріка "Бульдога" Харламова з шоу "Дві зірки".
[цит] Екстремалка
( off
)
* (
19:43 27-06-2009
)
З чим Тіна Кароль не проти повалятися у ліжку?
Нещодавно співачка Тіна Кароль побувала у Португалії. Зіркам теж потрібний відпочинок - тож артистка взяла ноги в руки і махнула у курортне містечко Кашкаіш, що за 30 кілометрів від Лісабону.
[цит] Екстремалка
( off
)
* (
19:44 27-06-2009
)
Там Кароль провела кілька днів у розкішному готелі на березі Атлантичного океану і розповіла про свої "туристичні звички". "Ви знаєте, мені доводиться так багато їздити, що я навчилася подорожувати порожнем. Ніколи нічого не здаю в багаж, усе, що мені потрібно, вміщається у ручний багаж. Все своє ношу з собою, так набагато спокійніше", - розповідає Тіна у коментарях "Viva! Украина".
[цит]