Войти на сайт ( )
[Вход] [Регистрация]
Тематические форумы » Религии стран Мира » Православные молитвы. [Ромарио777]
[Обновить]
[ Ответить ]
[Добавить в закладки]
Страница: 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16
Ромарио777 ( off )
( 07:24 24-07-2011 )
Молитва о живых. Спаси,Господи и помилуй отца моего духовного(имя),родителей моих(имена),сродников(имена),начальников,наставников,благодетелей(имена их),и всех православных христиан.

Ромарио777 ( off )
( 07:33 24-07-2011 )
Молитва о усопших. Упокой,Господи,души усопших раб Твоих:родителей моих,сродников,благодетелей(имена их),и всех православных христиан,и прости им вся согрешения вольная и невольная,и даруй им Царствие Небесное.

CrazySmile ( off )
( 13:50 24-07-2011 )
Цитата: Чародей777
ясно,значит будем обсуждать смысл других молитв.
я про то, что если тебе интересно разобрать именно Отче Наш, то в той теме ты сможешь найти что-нибудь интересное и полезное для себя ))

Ромарио777 ( off )
( 16:14 24-07-2011 )
Цитата: CrazySmile
я про то, что если тебе интересно разобрать именно Отче Наш, то в той теме ты сможешь найти что-нибудь интересное и полезное для себя ))
спасибо,обязательно загляну туда!

Ромарио777 ( off )
( 08:49 25-07-2011 )
Верую во единаго Бога Отца Вседержителя,Творца небу и земли,видимым же всем и невидимым. И во единаго Господа Иисуса Христа,Сына Божия Единороднаго,Иже от Отца рожденнаго прежде всех век;Света от Света,Бога Истинна от Бога Истинна,рожденна,несотворенна,единосущна Отцу,Имже вся быша.Нас ради человек и нашего ради спасения сшедшаго с небес и воплотившагося от Духа Свята и Марии Девы,и вочеловечшася.Распятого же за ны при Понтийстем Пилате,и страдавша,и погребенна.

Ромарио777 ( off )
( 09:01 25-07-2011 )
И воскресшего в третий день по Писанием.И возшедшего на небеса,и седящи одессную Отца.И паки грядущего со славою судити живым и мертвым.Егоже Царствию не будет конца.И в Духа Святого,Господа Животворящего.Иже от Отца исходящего,Иже со Отцом и Сыном споклоняема и сславима,глаголавшаго пророки.Во едину Святую,Соборную и Апостольскую Церковь.Исповедую едино крещение во оставление грехов.Чаю воскресения мертвых,и жизни будущаго века.Аминь.

Ромарио777 ( off )
( 15:38 25-07-2011 )
Тропари и кондаки дневные на всю седьмицу. В понедельник Небесным чинам Бесплотным.Тропарь,глас 4-й. Небесных воинств Архистратизи,молим вас присно,мы недостойнии.да вашими молитвами оградите нас кровом крил невещественныя вашея славы;сохраняюще нас припадающих и прилежно вопиющих;от бед избавите нас,яко чиноначальницы вышних сил.

Ромарио777 ( off )
( 15:44 25-07-2011 )
В понедельник. Небесным чинам Бесплотным. Кондак,глас 2-й Архистратизи Божии,служителие Божественныя Славы,Ангелов начальницы и человеков наставницы,полезное нам просите и велию милость,яко Бесплотных Архистратизи.

Ромарио777 ( off )
( 15:54 25-07-2011 )
Во вторник. Крестителю и Предтече Иоанну.Тропарь,глас 2-й Память праведного с похвалами.тебе же довлеет свидетельство Господне.Предтече показал бо ся еси воистинну и пророков честнейший,яко и в струях крестити сподобился еси Проповеданного.Темже за истину пострадав радуюся,благовестил еси и сущим во аде Бога явльшагося плотию,вземлющаго грех мира и подающаго нам велию милость.

Ромарио777 ( off )
( 16:02 25-07-2011 )
Во вторник.Тропарь глас 1-й Пророче Божий и Предтече Благодати,главу твою,яко шипок священнейщий,от земли обретше,исцеления всегда приемлем,ибо паки,якоже прежде,в мире проповедующи покаяние.

Далее »
« Назад
Страница: 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16
[ Ответить ]
[Обновить]
[Добавить в закладки]
Тематические форумы » Религии стран Мира » Православные молитвы. [Ромарио777]
На главную
© m.sasisa.cc