Адвентист
( off
)
(
00:12 20-05-2010
)
[quote: "XMURIK"]Mы oкpecтили дoчкy,ceйчac oнa к кpecтикy oтнocитcя пoлoжитeльнo. Уважаемый папа библейское крещение не имеет ничего общего с мистикой . Это языческая традиция верить в мистику
Адвентист
( off
)
(
00:17 20-05-2010
)
имея защиту высших сил, возможно мое детство и отрочество были бы более благополучными. Можно знать с какого источника ты берешь эту информацию?
Адвентист
( off
)
(
09:14 21-05-2010
)
Цитата: Jiva
Barcelona, если детей нужно воспитывать начиная с несознательного возраста, то почему крестить нужно только в сознательном?
в Библии сказано не кого крестят а кто будет веровать крестится спасен будет
Злостный_юзер
( off
)
(
07:05 22-05-2010
)
Цитата: Адвентист
имея защиту высших сил, возможно мое детство и отрочество были бы более благополучными. Можно знать с какого источника ты берешь эту информацию?
Жизнь с ношением крестика и оглядка на моих сверстников, живших и росших нося крест, на 100% подтверждают мое мнение
[ред.
Jiva
22-05-2010 в 18:27] Vlad]xD
( off
)
(
11:46 23-06-2010
)
"Один Господь, одна віра, одне хрещення"(ЄФ 4:5). Лист апостола Павла до Єфесян показує біблійні принципи будівництва Церкви Христової, а приведений текст є наріжним каменем цієї величної будови святого духовного храму.
Vlad]xD
( off
)
(
11:50 23-06-2010
)
Отже, спочатку- ГОСПОДЬ, після - ВІРА, а потім-ХРЕЩЕННЯ. Це вірна біблійна послідовність: без зустрічи з Господом не бувае правдивої віри.
Vlad]xD
( off
)
(
11:56 23-06-2010
)
Тільки він дає, примножує та допомагає зберегти віру- "...віра приходить від слухання , а слухання від Слова Божого" (Рим 10:17). І лише потім, після свідомого прийняття Ісуса Христа своїм Господом і особистим Спасителем, може бути свідома вірності йому у святому хрещенні по вірі. ГОСПОДЬ-ВІРА-ХРЕЩЕННЯ.
Vlad]xD
( off
)
(
12:02 23-06-2010
)
Люди часто переставляють їх місцями, встановлюючи свою послідовність: ХРЕЩЕННЯ-ВІРА-ГОСПОДЬ, або ВІРА-ХРЕЩЕННЯ-ГОСПОДЬ чи іншої модуляції. Якими б уніфікованими, спрощеними чи скороченими не були ці схеми, якщо на першому місці не Господь, якщо Він витискується на друге чи останне місце, а той витискується зовсім, то така послідовність стає людською вигадкою і перетворюється у звичайний обряд.
Vlad]xD
( off
)
(
12:06 23-06-2010
)
Подумати тільки: люди спочатку вибирають віру (скоріше конфесію), потім маленьку дитинку хрестять (скоріше конформують). А де ж свідоме прийняття Господа?! Що ж тоді є хрещення?
Vlad]xD
( off
)
(
12:13 23-06-2010
)
Значення слова. Тут необхідне потрійне пояснення: у першу чергу грецьке слово "baptiso", а потім церковно-слов'янське слово "хрещення" , і лише після цього - знацення цих слів. Перш за все варто зазначити, що у грецькій мові, мові оригіналу Нового Завіту, усюди, де говориться про хрещення, вжито слово, "baptiso".