Кстати, вчера рылся на сайте оператора, про лояльность вычитал, бонусы нехилые, к примеру я на лайфе 4 года, каждый раз после пополнения 20 гривен)
хм...а как заказать участь в акцыи?
~*cheeky_fox*~ (
17:27 10-11-2010
)
хз.я на лайфе с самого начала.помню,года три назад акция была-в июле потрать писят рэ-и до декабря ежемесячн получай по десятке.так помимо этого если в каждом месяце тратишь по 25-то получаешь их на следующий месяц.т.е.я имела по 35 грн.халява,не?та и ща тож неплохо..
Adrenalinum (
19:38 10-11-2010
)
Цитата: MarmeLADnuy***
хм...а как заказать участь в акцыи?
позже буду с компа, все коперну сюда)
Adrenalinum (
20:34 10-11-2010
)
Програма лояльності «life:) Дякує»
life:) піклується про своїх абонентів. Тому для постійних користувачів наших послуг пропонуємо підключитись до програми лояльності:
- Отримати початковий єдиноразовий бонус за реєстрацію
- Щомісяця отримувати на рахунок % від грошей, витрачених на телекомунікаційні послуги у попередньому місяці.
Adrenalinum (
20:38 10-11-2010
)
Ви з life:) - Ваш бонус за реєстрацію, грн
Від 3 місяців до 1 року - 5 грн
Від 1 до 2 років - 10 грн
Від 2 до 3 років - 15 грн
Від 3 до 4 років - 20 грн
Від 4 років, та більше - 25 грн
Adrenalinum (
20:40 10-11-2010
)
Деталі:
- Програма діє з 8 квітня 2010 року на постійній основі.
- В програмі можуть приймати участь індивідуальні абоненти всіх тарифних планів.
Один бонус еквівалентний 1 гривні.
- Бонуси нараховуються на бонусний рахунок 10 числа кожного місяця в залежності від строку перебування у мережі life:) та витраченої у попередньому місяці суми з основного рахунку. Якщо 10-те число місяця є святковим днем, то бонус нараховується у наступний робочий день.
Adrenalinum (
20:41 10-11-2010
)
- Строк дії бонусів - 30 днів з моменту нарахування.
- Максимальна кількість бонусів за місяць – 50 , Бонус менше 1 гривні – не нараховується.
- Бонуси (право на використання додаткового обсягу послуг) можуть бути використані відповідно до Умов використання бонусного рахунку.
@СТРАННИК@ (
21:53 11-11-2010
)
Цитата: Romk@!!!
В лайфе деньги воруют, прислали бонус, а его нельзя ненашто потратить кроме звонков и переказать его нельзя.
почему можно на инет потратить
Та_еще_Язва (
16:48 17-11-2010
)
Цитата: Romk@!!!
В лайфе деньги воруют, прислали бонус, а его нельзя ненашто потратить кроме звонков и переказать его нельзя.
бонус можно потратить на подключение услуг, разговоры, смс и ммс - на все, что угодно, только перевести его действительно нельзя.
~ГрандМаршэл~ (
11:41 18-11-2010
)
Я лайфом уже 3-тий гoд пользуюсь . И для меня он рулит также как и киевстарт :)