Ставлю плюсадин тому, кто обьяснит мне, на кой черт мне сдались слова гимна.
Romk@!!! (
19:32 13-05-2008
)
Цитата: _Decadence_
Позеры, GO HOME.
А де їх будинок?
Romk@!!! (
19:35 13-05-2008
)
_Decadence_, а ты хотябы слышала гимн?
(
20:29 13-05-2008
)
а вдруг начнется война тебя возьмут в плен и будут пытать что бы узнать слова гимна...А ты его не знаешь и тебя запытают досмерти.У нас в России слова к гимну написаны вообще баспописцем но я уже не чему не удивлюсь ведь живу в стране где всё через жопу...
infra-red (
01:18 14-05-2008
)
Цитата: Romk@!!!
_Decadence_, а ты хотябы слышала гимн?
Ще не вмерла України ні слава, ні во-о-оля, ще нам, браття-українці, посміхнеться доля...згинуть наші воріженьки як роса на сонці, запануєм і ми, браття, у своїй сторонці..
infra-red (
01:19 14-05-2008
)
Цитата: Romk@!!!
А де їх будинок?
на границе Гондураса и Боливии.
infra-red (
01:21 14-05-2008
)
Ой, Злой_НС, та за такой ответ тебе минус полагается, ну да ладно, обещала ведь... А если серьезно подумать? Зачем? Кто его петь будет?
Regis_Godefroy (
02:07 14-05-2008
)
мне рэйтинх не надо ставить, но каждый гражданин должен знать слова гимна своей страны.это,что-то вроде этики,культуры.нужно знать государственный язык, гимн, столицу :-D
(
02:09 14-05-2008
)
_Decadence_, а навіщо його співати? Ти почитай слова: "Ще невмерла України, ні слава, ні воля, ще нам браття українці усміхнеться доля, згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, і запануємо ми браття, у своїй сторонці..." ці слова слова, особисто для мене, допомагають не забувати сторінки нашої історії... Наприклад, Запорозька Січ, Київська Русь, боротьба за незалежність, створення першої демократичної конституції теж було в Україні! >>>
(
02:16 14-05-2008
)
_Decadence_, >>> перші рядки гімну, не дають померти українській рисі - оптимізму! Гімн нагадує мені, що українська мова дуже милозвучна, красива! Рідну мову теж потрібно знати, та розмовляти на українській мові! Немає мови - немає держави, немає держави - немає народу!!!
Р.S. Можеш робити з рейтингом все, що хочеш! Мені побарабану!