проводит парень свою девушку домой девушка выкручюет лампочку в потьезде и говорит девушка:хочь в рот возьму парень:ты што дура она горячия
мужская и женская логика меотразимы.
~ForgotteN~ (
14:49 15-07-2012
)
На базарі, вірмен продає свинину. Підходить чоловік:
- По чому свинина?
Вірмен:
- Слухай! Бери, а! Хороша свинина, свіжа, соковита, смачнюща! Всього двадцять гривень!
- А чим годував?
- Слухай, хлібом годував, маслом, ікрою, хороша свинина, все найкраще їла!
- Ви знаєте, взагалі-то я з органів (показує документ), в країні голод, а ви свиню ікрою з маслом годуєте!
~ForgotteN~ (
)
- Е! Слухай! Візьми п'ять кілограм, візьми десять, не чіпай мене, дай торгувати!
Чоловік забирає п'ять кілограм, відходить. Підходить інший чоловік:
- По чому свинина?
- Ай шановний! Хороша свинина, двадцять гривень всього, бери! Свинина соковита, смачна, пальчики оближеш!
- А чим годував?
- Слухай, мазутом годував, тирсою годував, на смітнику що найшов, тим і годував.
- Ви знаєте, я взагалі-то з санепідемстанції!
~ForgotteN~ (
)
- Слухай дорогенький, візьми п'ят кілограм, не чіпай мене, дай торгувати!
Той бере свинину, відходить. Підходить третій чоловік:
- По чому свинина?
- Двадцять гривень! Бери! Хороша, соковита, смачна! Ти подивися яка рожева свинина!
- А чим годував?
- Гривню давав, вона сама в їдальню ходила. Що їла - не знаю!
~ForgotteN~ (
14:50 15-07-2012
)
- Лікарю, допоможіть!
- Чим?
- Дайте мені рецепт на антівіагру!
- Навіщо?
- Дід Макар помер!
- Ну і що?
- Нажерся віагри - труна не закривається!
~ForgotteN~ (
14:53 15-07-2012
)
- Коханий, у нас є пара годин. Чим займемося?
- Може секс?
- Ну, добре, уб'ємо 5 хвилин, а далі що?
Mouse1988 (
14:54 15-07-2012
)
Цитата: Заваров
Пожилой спермотозоид дает наставления молодому: - Как только почувствуешь, что вылетел, сразу ищи темное пятнышко, ето яйцеклетка, подбегай первым, и сразу внедряйся. Понял?! - Да. Когда молодой спермотозоид почувствовал что вылетел, он сразу заметил вдали темное пятнышко. Обгоняя всех он добежал до пятнышка и запыхавшись спрашивает: - Ты яйцеклетка? - Никакая я не яйцеклетка. Я кариес.
суперовый анекдот!
~ForgotteN~ (
14:55 15-07-2012
)
Пожежник йде по вулиці і бачить хлопчика з візком червоного кольору. З боків візка - сходи, пара відер, загалом, нагадує дуже пожежний екіпаж. Тут пожежник бачить, що тягнуть цей візок собака і кіт, при чому собака прив'язана за нашийник, а кіт - за яйця. Заінтригований пожежник йому каже:
- Якби ти прив'язав кота теж за нашийник, зміг би їхати набагато швидше.
На що хлопчик відповідає:
- Та знаю я, тільки тоді у мене сирени не буде.
Mouse1988 (
14:55 15-07-2012
)
Цитата: Rekon
Молодая пара на кухне прикурчивает полочку , полочку достаточно крепить всего одним шурупом второй совершенно не к чему . Она - дорогой видиш там две дырочки , значит надо использовать обе !! Он - Хорошо любимая , ночью я тебе об этом напомню !!:)
Повезло ей с его шурупом.
~ForgotteN~ (
14:56 15-07-2012
)
Сидять дід з бабою на лаві, мовчать. Баба і каже:
— Що ти, діду, все мовчиш, розказав би що-небудь…
— Та що тобі розказувати, ти ж глуха як пень.
— Цікава історія, і що ж з ними сталося потім?